Környező településekről is hívjon!


Költöztetés Aba
Költöztetés Agárd
Költöztetés Bodajk
Költöztetés Csákvár
Költöztetés Csősz
Költöztetés Dunaújváros
Költöztetés Fehérvárcsurgó
Költöztetés Gárdony
Költöztetés Kincsesbánya
Költöztetés Lovasberény
Költöztetés Magyaralmás
Költöztetés Mór
Költöztetés Polgárdi
Költöztetés Siófok
Költöztetés Tác
Költöztetés Tata
Költöztetés Tatabánya
Költöztetés Várpalota
Költöztetés Vereb
Költöztetés Veszprém

Költöztetés Székesfehérvár árak:

5.5 tonnás teherautó (5mx2.2mx2.3m) +2fő profi pakolóval 14 900 ft/óra

Csak teherautó bérlésre is is van lehetőség sofőrrel, ennek díja 11 900 ft/ óra.

Székesfehérváron km díj NINCSEN! FELMÉRÉSI DÍJ NINCSEN!

Nincsenek rejtett költségek, ön csak az óradíjat fizeti.

A díjszabás 1\4 óránkénti elszámolással történik, így lehetővé téve a legkedvezőbb ajánlatot.

Költöztetés Székesfehérvár árak

Vállalatunk profiljának az egyik legfontosabb része a megbízhatóság, nemcsak szolgáltatóként, de pénzügyileg is. Úgy gondoljuk, hogy mint minden szolgáltatás esetében, ha a feladat szállítás Székesfehérváron vagy éppen költöztetés Fejér megye határain innen és túl, a legfontosabb a kiszámíthatóság – és ezt mi teljes mértékben garantáljuk is Önnek!

Árlistánk alapján Ön könnyedén ki tudja számolni, hogy milyen költségekre számíthat, de egy ingyenes felmérést követően pontos és fix árajánlatot is adunk Önnek, igény szerint. Ez az összeg pedig garantált, nem változik, nincsenek rejtett költségek, sem apró betűs részek, melyek miatt emelkedne a végösszeg.
Mitől lesz olcsó költöztetés Székesfehérváron?

Áraink tartalmaznak minden költséget, nem számolunk fel felárakat, nincsenek váratlan extra kiadások. Ezt garantálja számos ingyenes szolgáltatásunk is, többek között például az előzetes felmérés, mely a precíz árajánlat feltétele, ráadásul teljes mértékben díjmentes. Ezen felül azonban a kifejezetten olcsó költöztetés Székesfehérváron és peremvidékén garantált, hiszen a városon belüli szállítás, fuvarozás, költöztetés esetén nincs kiállási díj, sem kilométer díj, ráadásul igény szerint a költöztető dobozokat is ingyen adjuk!

Emellett nincsenek olyan rejtett költségek sem, melyek sokszor az előzetes felmérés során nem merülnek fel, amilyen például a hétvégi felár, sőt, emeleti díjat sem számolunk fel!

Költöztetés Székesfehérvár díjszabás
Díjszabásunk kizárólag tájékoztató jellegű, pontos és fix árajánlatot tudunk viszont biztosítani minden partnerünknek egy ingyenes felmérést követően. 5,5 tonnás teherautóink 5m*2,2m*2,3m rakodótérrel rendelkeznek, egy teherautó igénylése két fő professzionális pakoló személyzettel óránként 9990 forint, viszont Székesfehérváron belül kizárólag ezt az óradíjat kell Önnek megfizetnie, hiszen a városon belül kilométerdíj, felmérési, tanácsadási vagy kiállási díj sincs, így semmilyen álnéven nem számolunk fel Önnek plusz költséget.

Amennyiben Ön kizárólag a teherautót venné igénybe sofőrrel, azonban pakolószolgálat nélkül, az a fentiekhez hasonló feltételek mellett óránként 6990 forint. További kedvezményt biztosítunk Önnek azáltal, hogy a díjszabás elszámolása csupán minden megkezdett negyedóra után történik, így ha például öt perccel haladjuk meg az egy órát, Önnek nem kell kifizetnie két teljes órát, pusztán egy órát és 15 percet.
A pontos árajánlatért hívjon bennünket és kérjen munkatársainktól helyszíni felmérést vagy tanácsadást ingyen.