Környező településekről is hívjon!


Költöztetés Aba
Költöztetés Agárd
Költöztetés Bodajk
Költöztetés Csákvár
Költöztetés Csősz
Költöztetés Dunaújváros
Költöztetés Fehérvárcsurgó
Költöztetés Gárdony
Költöztetés Kincsesbánya
Költöztetés Lovasberény
Költöztetés Magyaralmás
Költöztetés Mór
Költöztetés Polgárdi
Költöztetés Siófok
Költöztetés Tác
Költöztetés Tata
Költöztetés Tatabánya
Költöztetés Várpalota
Költöztetés Vereb
Költöztetés Veszprém

Jótanácsok

Költözés gyorsan és hatékonyan: tippek és trükkök

A költözés az emberek többségének nem életforma, legyen szó új lakásba költözésről vagy az iroda elköltöztetéséről, esetleg más jellegű bútorozásról. A legtöbben ilyesmit nem csinálunk minden évben, így komoly tapasztalatunk sem lehet abban, hogyan költözzünk gyorsan, hatékonyan, problémáktól mentesen.

Vállalatunk szakemberei azonban pontosan erre szakosodtak, szakterületünk a gyors és olcsó költöztetés Székesfehérváron, illetve a költöztetés Székesfehérvárról vidékre, de szolgáltatásaink közé tartozik emellett a tehertaxi Székesfehérváron, valamint a házhozszállítás Budapestről is. Ennek megfelelően és hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött elmondhatjuk magunkról, hogy profik lettünk a költözésben, tanultunk a saját hibáinkból! Fogadja meg tanácsainkat és néhány apró trükk segítségével egy stresszes folyamat helyett tegye a költözést olajozottan működő gépezetté!

Dobozoljon hatékonyan!
A dobozolás az egyik legidegőrlőbb része a költözésnek, azonban egyben az egyik legfontosabb is. Elsődleges feltétele a megfelelő számú és méretű dobozok megszerzése – ezeket vállalatunk igény szerint ingyenesen biztosítja Önnek, hogy Önnek valóban csak a pakolásra legyen gondja!
Amennyiben pedig megvannak a szükséges dobozok, csomagoljon módszeresen és hatékonyan. Érdemes feliratozni a dobozokat helyiségek szerint, hiszen így a kirakodásnál is könnyebb lesz mind a pakolók, mind a későbbiekben az Ön dolga. Ennél is fontosabb azonban, hogy minden esetben jelölje meg a törékeny dolgokat tartalmazó dobozokat jól láthatóan és egyértelműen!

Élet két ház között

Mielőtt azonban mindent elcsomagolna, készítsen egy kis túlélőcsomagot. Úgy pakolja ezt össze, mintha néhány napra elutazna – váltás ruha, törölköző, fogkefe, tisztálkodó szerek, miegymás, amire szükség lehet. A legjobb döntés egy utazótáskába pakolni mindezt, több szempontból is. A merevfalú utazótáskákat egyébként is nehézkes dobozolni, viszont annál könnyebb kezelni, ráadásul Önnek csak ezt a táskát kell mindig maga mellett tartania, így ha a kipakolás az új házban elhúzódik néhány nappal, akkor is a régi ritmusban élheti az életét.

Otthon, hűvös otthon?

Természetesen az új házban mindenki szeretné magát minél jobban érezni, már az első pillanattól. Ez azonban nehéz lesz, ha néhány alapvető lépést elfelejtünk a költözés során. Mielőtt mindent dobozokba süllyesztenénk és ugrasztanánk a szállítókat, látogassunk el új otthonunkba. Ellenőrizzük, kétség esetén szakemberrel ellenőriztessük a közműszolgáltatásokat, ha gond van, még a bepakolás előtt hozassuk rendbe.
Végezetül alaposan takarítsunk ki, és tartsuk szem előtt, ilyen könnyen többet nem férhetünk hozzá minden sarokhoz, zughoz, falszakaszhoz!

Az idő pénz
A szállítás Székesfehérváron óradíjas díjszabással működik, ezért a szállítók érkezése előtt tegyünk meg mindent, hogy megfelelő mértékben akadálymentesítsük és ezzel gördülékenyebbé tegyük a munkát. Minden esetben tudassuk a szállítókkal, hogy mely bútorokat mely helyiségben kérjük majd kipakolni, a dobozokkal együtt, továbbá amit lehet előre szereljünk szét és készítsük könnyen hozzáférhető helyre.
Ami pedig a legfontosabb: munkatársaink profi pakolók, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek szállítás és költöztetés terén, ezért egyértelműen címkézze fel a dobozokat és hagyja a rakodómunkásokat dolgozni! Természetesen ez egy bizalmi kérdés, azonban mindig tartsa szem előtt, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudnak úgy dolgozni, hogy ha mindenki végezheti a saját munkáját, zavartalanul!
Kérjen ingyenes felmérést, egyéb szolgáltatást!

Válasszon bennünket és nem csak az olcsó költöztetés a garantált, de az első lépéstől az utolsóig mindenben segítséget nyújtunk! Ingyenesen felmérjük a költöztetendő háztartást, költöztető dobozokat biztosítunk, illetve igény szerint elvégezzük a bútorok szét- és összeszerelését, sőt, akár a teljes dobozolást is!

Ügyeljen a részletekre!
A számos elintézendő feladat és megoldandó probléma mellett sokszor pontosan azok az apró részletek sikkadnak el, melyek később komoly galibákhoz, időveszteséghez, idegességhez vezethetnek, hiszen az ördög éppen a részletekben rejlik. Éppen ezért érdemes odafigyelni a legkisebbnek tűnő részletekre, hiszen adott helyzetben az válhat a legfontosabb kérdéssé.

Ha stresszes és alapból problémás a költözés, akár listát is írhat az olyan apróságokról, melyek a költözés napján nagymértékben megkönnyítik majd az életét. Első lépésként értesítse a szomszédokat a költözésről – minkét helyszínen! Ez elsősorban panellakásokban, illetve társasházakban okozhat gondot például a lift többórás lefoglalása, de családi házas övezetben is hasznos lépés lehet.

Töltse fel mobiltelefonját, hiszen nincs is annál bosszantóbb, mint a legnagyobb szükségben lemerülő készülék. Lehetőség szerint foglaljon helyet a szállítóknak a lakás közelében. Ez egy minimum 2-3 személygépkocsi nagyságú területet jelent. Végezetül pedig, ha a régi lakásból minden kipakoltak, ellenőrizze végig a helyiségeket, a beépített szekrényeket, polcokat és minden zugot, hogy valóban mindent elcsomagolt-e.

Pihenjen!
Nyilvánvalóan különösnek tűnhet, de ha az ember egyszer már költözött, akkor tudja, hogy a folyamatos rohanás, pakolás, idegeskedés, intézkedés szétszórttá, figyelmetlenné tesz. Igyekezzen mindennel végezni a költözés előtti kora délutánig, majd lazítson – nézzen meg egy filmet, találkozzon barátokkal, olvasson és aludja ki magát! Így másnap reggel összeszedetten, nyugodtan, mindent figyelemmel kísérve költözhet új otthonába.

Költöztetés olcsón Székesfehérváron?
Napjainkban, ha azt látjuk, hogy valami olcsó, a legtöbben gyanakodni kezdünk – keressük a hibát. Hiszen ha valamit kedvező áron kapunk, annak szinte bizonyosan van hátulütője. Válasszon bennünket Székesfehérváron és kapja a kompromisszummentes minőséget és megbízhatóságot kedvező áron.
Mit kínálunk?
Professzionális és tapasztalt szakembereket, akik több éve dolgoznak együtt, tapasztalatuknak köszönhetően mindenben maximálisan az Ön segítségére lesznek. Biztonságos és folyamatosan ellenőrzött, karbantartott gépjárműparkot, melyek mindegyikének rakodótere bélelt, a rakomány minden esetben biztosítva van, ráadásul minden járművünk nyomkövetővel van ellátva.

Mindezt Székesfehérváron olcsón, praktikusan és biztonságosa – ingyenes előzetes felméréssel és fix áron!
Nálunk nincsenek rejtett költségek, nincs hétvégi vagy éppen emeleti felár, ahogyan a tanácsadás és a felmérés is díjtalan, Önnek csak az óradíjat kell megfizetnie, hiszen ha a költöztetés Székesfehérváron belül történik, még kilométerdíjat sem számolunk fel!

Legyen Ön az ideális költöző!
Tovább csökkentheti költségeit azáltal, ha néhány egyszerű trükköt és jó tanácsot szem előtt tartva rendezi el a dolgokat a költözést megelőzően. Tekintve, hogy óradíjban dolgozunk, az idő pénz – spóroljon az idővel, hogy az Ön költségei jelentős mértékben csökkenjenek.

Ennek egyik fontos feltétele, hogy a költöztetés idején, azaz a szállítók kiérkezése után már ne pakoljon, takarítson, rendezkedjen, csak és kizárólag azzal törődjön, hogy irányítsa a munkásokat. Ügyeljen arra, hogy jelölje a törékeny tárgyakat, illetve figyelmeztesse a költöztetőket a nehezen szállítható, esetleg könnyen széthulló dolgokra.

A szállítás megkezdése előtt minden doboz tetejét ragassza le és szintén ragasztóval rögzítse a bútorok ajtaját is, ellenkező esetben ugyanis a bútorra és a költözetőkre egyaránt veszélyes lehet. Emellett kiemelten hasznos lehet a bútorok szállítási sorrendjének megtervezése, illetve a dobozok jelölése, hogy melyik milyen helyiségbe kerüljön. Ezzel időt és egyszerre pénzt is spórolhat, nagymértékben megkönnyítheti a saját feladatát.